Wilt u helpen de biodiversiteit te vergroten? En wilt u (een stuk van) uw tuin ontstenen? Voeg dan kleur, geur en leven toe aan uw tuin met een inheems bos van 6 m². Binnen een halve dag legt u daarmee een inheems microbos vol bomen, struiken en kruiden in uw tuin aan. Het draagt bij aan verkoeling tijdens hete zomers en voorkomt uitdroging van de grond en wateroverlast bij flinke regenval. En: goed voor bijen, vlinders, vogels én mensen!

Tuiny Forest

Wilt u helpen de biodiversiteit te vergroten? En wilt u (een stuk van) uw tuin ontstenen? Voeg dan kleur, geur en leven toe aan uw tuin met een inheems bos van 6 m². Binnen een halve dag legt u daarmee een inheems microbos vol bomen, struiken en kruiden in uw tuin aan. Goed voor bijen, vlinders, vogels én voor ons allemaal!

De gemeente is onlangs gestart met een campagne om Tuiny Forests aan te leggen. Woont u op Keent? Dan kunt u een gratis Tuiny Forest voor in uw tuin winnen! Woont u niet in deze buurt maar wilt u toch meedoen? Houd onze communicatie in de gaten, ook voor u bieden wij mogelijkheden!

Interesse? Kijk alvast op www.ivn.nl/tuiny-forest

Voorbeeld van een Tuiny Forest Plaatje Tuiny Forest